Agenda
Anderhalvemeterconcert: Mendelssohn & Prokofjev

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Mendelssohn & Prokofjev

De deuren van onze NedPhO-Koepel zijn geopend voor speciale Anderhalvemeterconcerten! Op woensdag 8 juli speelt een koperseptet uit het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest een veelzijdig programma met muziek van Mendelssohn, Palestrina en Prokofjev. Het concert duurt ongeveer 45 minuten.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor deze kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 15, € 25 of € 35. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Anderen bekeken ook deze concerten