Agenda
Anderhalvemeterconcert: Bach & Vivaldi

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Bach & Vivaldi

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk hier onze agenda.

Een concert in Italiaanse sferen met een bijzondere hoofdrol voor de hobo! Een ensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt Vivaldi’s Concerto grosso in d. Dat Bach inspiratie vond bij de Venetiaanse componist hoort u in zijn Concert voor viool en hobo, waarin de klankkleuren van de twee instrumenten prachtig samenkomen.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van:  

Anderen bekeken ook deze concerten