Agenda
Anderhalvemeterconcert: Amsterdams Andalusisch Orkest

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Amsterdams Andalusisch Orkest

zo 25 okt 2020 14:00u NedPhO-Koepel Uitverkocht
zo 25 okt 2020 16:00u NedPhO-Koepel Laatste kaarten

Het Amsterdams Andalusisch Orkest deelt het prachtige muzikale erfgoed uit Andalusië. In de NedPhO-Koepel spelen leden van het orkest, samen met ud-speler Nazir Borish en cellisten Jan Bastiaan Neven en Yassir Bousselam traditionele Arabische stukken. Ook hoort u eigen composities van Bousselam en muzikaal leider Abderrahim Semlali.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Anderen bekeken ook deze concerten