Home
Update rondom het coronavirus

Update rondom het coronavirus

Laatste nieuws

Geen concerten t/m 27 april

Op dinsdag 12 april heeft het kabinet besloten om de huidige coronamaatregelen  te verlengen. Concertzalen moeten tot en met dinsdag 27 april gesloten blijven voor publiek. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd over de afwikkeling van gekochte kaarten voor geannuleerde concerten. 

Coronamaatregelen

Mondkapjes
Vanaf dinsdag 29 september 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen bij uw bezoek aan Het Concertgebouw, Paradiso, Philharmonie Haarlem, TAQA Theater de Vest en de NedPhO-Koepel. Wij verzoeken u een mondkapje te dragen wanneer u zich beweegt door het gebouw. Zodra u op uw plek in de zaal zit mag het mondkapje af. Het is belangrijk dat u zelf een mondkapje meeneemt, in de concertzalen zijn deze niet verkrijgbaar.

 

Maatregelen per zaal

In alle zalen waar wij spelen zijn er maatregelen genomen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM. U kunt veilig en gerust onze concerten en opera's bezoeken. Voor de meest actuele maatregelen verwijzen wij u naar de websites van de zalen:

 

Het Concertgebouw

Nationale Opera & Ballet

NedPhO-Koepel

Philharmonie Haarlem

TAQA Theater de Vest, Alkmaar

TivolliVredenburg, Utrecht

Paradiso, Amsterdam

 

'Bewaar je ticket, geniet later' 

Wij bieden bezoekers uiteraard compensatie voor gekochte concertkaarten. Kaarthouders ontvangen een voucher ter hoogte van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief servicekosten. Dit tegoed kan in de toekomst gebruikt worden voor de aankoop van kaarten voor een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Ook kunnen kaartkopers ervoor kiezen om het aankoopbedrag van het ticket te doneren. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Wij hebben er uiteraard begrip voor als kaarthouders niet van deze regeling gebruik willen of kunnen maken; zij kunnen dan alsnog hun geld terugvragen.

 

Het is mogelijk dit te regelen voor onze afgelaste concerten in Het Concertgebouw. Klik hier voor meer informatie.

Deze pagina is geüpdatet op woensdag 14 april, 10.00 uur