Home
Update rondom het coronavirus

Update rondom het coronavirus

Laatste nieuws

Geen concerten t/m 9 februari

Op dinsdag 12 januari heeft het kabinet besloten om de coronamaatregelen met drie weken te verlengen. Concertzalen moeten tot en met dinsdag 9 februari gesloten blijven voor publiek.

 

Concerten januari t/m juni 2021

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verwachten wij dat 1,5 meter afstand houden voorlopig de norm zal blijven. Dit heeft gevolgen voor onze concerten in het voorjaar. Deze kunnen helaas niet doorgaan zoals gepland. Wij hebben daarom besloten onze concerten in Het Concertgebouw van 1 januari t/m 30 juni 2021 te annuleren. Zodra wij weer zicht hebben op versoepelingen van de maatregelen, zullen wij een aangepaste programmering aankondigen. Hierbij behouden we de data en hoofdwerken van de oorspronkelijke programmering zoveel mogelijk. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.

 

Openbare repetities t/m maart 2021 geannuleerd

Doordat de capaciteit in de NedPhO-Koepel beperkt is, zijn we helaas genoodzaakt onze openbare repetities in de periode van 1 januari t/m 31 maart 2021 te annuleren. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.

Coronamaatregelen

Mondkapjes
Vanaf dinsdag 29 september 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen bij uw bezoek aan Het Concertgebouw, Paradiso, Philharmonie Haarlem, TAQA Theater de Vest en de NedPhO-Koepel. Wij verzoeken u een mondkapje te dragen wanneer u zich beweegt door het gebouw. Zodra u op uw plek in de zaal zit mag het mondkapje af. Het is belangrijk dat u zelf een mondkapje meeneemt, in de concertzalen zijn deze niet verkrijgbaar.

 

Maatregelen per zaal

In alle zalen waar wij spelen zijn er maatregelen genomen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM. U kunt veilig en gerust onze concerten en opera's bezoeken. Voor de meest actuele maatregelen verwijzen wij u naar de websites van de zalen:

 

Het Concertgebouw

Nationale Opera & Ballet

NedPhO-Koepel

Philharmonie Haarlem

TAQA Theater de Vest, Alkmaar

TivolliVredenburg, Utrecht

Paradiso, Amsterdam

 

'Bewaar je ticket, geniet later' 

Wij bieden bezoekers uiteraard compensatie voor gekochte concertkaarten. Kaarthouders ontvangen een voucher ter hoogte van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief servicekosten. Dit tegoed kan in de toekomst gebruikt worden voor de aankoop van kaarten voor een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Ook kunnen kaartkopers ervoor kiezen om het aankoopbedrag van het ticket te doneren. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Wij hebben er uiteraard begrip voor als kaarthouders niet van deze regeling gebruik willen of kunnen maken; zij kunnen dan alsnog hun geld terugvragen.

 

Het is mogelijk dit te regelen voor onze afgelaste concerten in Het Concertgebouw die zouden plaatsvinden t/m december 2020. Klik hier voor meer informatie.

Deze pagina is geüpdatet op woensdag 13 januari, 10.30 uur