Home
Start kaartverkoop najaar

Start kaartverkoop najaar

We hebben een prachtig najaarsprogramma samengesteld vol meesterwerken van o.a. Bach, Tsjaikovski, Mozart en R. Strauss. Bijzonder zijn de concerten met Lorenzo Viotti, vanaf september is hij de nieuwe chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest en De Nationale Opera. 

 

Dinsdag 11 mei 10.00 uur voorverkoop najaarsseries voor vrienden, donateurs en oud-seriehouders 

Dinsdag 1 juni 10.00 uur verkoop losse kaarten en najaarsseries


De kaartverkoop voor concerten vanaf 1 januari 2022 begint op een nader te bepalen datum.

Bestelinformatie

Het concert duurt een uur en heeft geen pauze, u ontvangt voorafgaand een drankje, dat u mag meenemen in de zaal. De concerten zijn ongeplaceerd, uw zitplaats zal ter plekke worden aangewezen door de medewerkers van Het Concertgebouw. 

 

Tip! Heeft u nog een voucher openstaan van afgelaste concerten in Het Concertgebouw? Die kunt u gebruiken bij uw aankoop.

 

Kaarten zijn te bestellen via orkest.nl of via de Concertgebouwlijn (020 671 8345, 10-17 u).

 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? De medewerkers van Het Concertgebouw helpen u graag verder via de Concertgebouwlijn: 020 - 6718345 (10. 17 u) of e-mail: kassa@concertgebouw.nl 

Veilig concertbezoek

We kunnen momenteel niet voorzien hoe de situatie rondom corona in het najaar zal zijn, daarom hebben we verschillende scenario’s onderzocht. Wij gaan uit van het meest veilige en realistische scenario:

  • We houden 1,5e meter afstand en ontvangen beperkt publiek;
  • We spelen programma’s van 1 uur zonder pauze;
  • Programma’s worden 1 of 2 keer per dag uitgevoerd

Wij kunnen de programmering aan de hand van de op dat moment geldende maatregelen aanpassen, indien nodig zullen wij u hierover tijdig informeren. Mocht een concert niet door kunnen gaan dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

 

Kijk voor de meest actuele veiligheidmaatregelen op orkest.nl/coronamaatregelen.

Bestellen is zonder risico

Mochten concerten in het nieuwe seizoen door het coronavirus onverhoopt niet doorgaan, dan houdt u recht op een vergoeding in de vorm van een voucher of restitutie.