Voorjaarsconcerten 2022

Voorjaarsconcerten 2022

Eerder presenteerden wij al de concerten van het najaar, nu maken wij het seizoen compleet met de concerten van het voorjaar. Geniet van prachtige concerten in Het Concertgebouw vol klassieke hoogtepunten, zoals de Vijfde van Mahler, Bachs Matthäus-Passion en Verdi’s Quattro pezzi sacri met het koor van De Nationale Opera onder leiding van chef-dirigent Lorenzo Viotti. 

Normale zaalcapaciteit

Voor de programmering vanaf januari gaan we uit van een normale zaalcapaciteit. De concerten worden gegeven zoals vanouds: u krijgt een vaste zitplaats en de pauze keert terug. Mochten coronamaatregelen toch vragen om een andere invulling, dan zullen we een passend alternatief bieden.

Bestelinformatie

De verkoop van series begint op dinsdag 7 september om 10.00 u. Vrienden mogen al op maandag 6 september om 10.00 u bestellen. Via orkest.nl/series wordt u doorverwezen naar de website van Het Concertgebouw. U kiest dan zelf uw favoriete plaatsen in de zaal en bent direct verzekerd van een plaats. Uiteraard is het ook mogelijk om uw series telefonisch of schriftelijk te bestellen. 

 

Tip! Heeft u nog een voucher openstaan van afgelaste concerten in Het Concertgebouw? Die kunt u ook gebruiken voor de aankoop van uw serie.

 

Hulp bij bestellen

Bestellingen van series worden verwerkt door de medewerkers van Het Concertgebouw. Lukt het u niet om te bestellen, of heeft u andere vragen over uw bestelling? Dan kunt u contact opnemen via kassa@concertgebouw.nl of de Concertgebouwlijn: 020 - 6718345 (10 - 17 u).