Voorjaarsconcerten 2022

Voorjaarsconcerten 2022

Eerder presenteerden wij al de concerten van het najaar, nu maken wij het seizoen compleet met de concerten van het voorjaar. Geniet van prachtige concerten in Het Concertgebouw vol klassieke hoogtepunten, zoals de Vijfde van Mahler, Bachs Matthäus-Passion en Verdi’s Quattro pezzi sacri met het Koor van De Nationale Opera onder leiding van chef-dirigent Lorenzo Viotti. 

Normale zaalcapaciteit

Voor de programmering vanaf januari gaan we uit van een normale zaalcapaciteit. De concerten worden gegeven zoals vanouds: u krijgt een vaste zitplaats en de pauze keert terug. Mochten coronamaatregelen toch vragen om een andere invulling, dan zullen we een passend alternatief bieden.

Bestelinformatie

Tip! Heeft u nog een voucher openstaan van afgelaste concerten in Het Concertgebouw? Die kunt u gebruiken voor de aankoop van uw concertkaarten.

 

Hulp bij bestellen

Lukt het u niet om te bestellen, of heeft u andere vragen over uw bestelling? Dan kunt u contact opnemen met Het Concertgebouw via kassa@concertgebouw.nl of de Concertgebouwlijn: 020 - 6718345 (10 - 17 u).