Miniserie

Miniseries in Het Concertgebouw

Seizoensactie

Het Concertgebouw, Amsterdam

Een bijzonder aanbod van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest: drie schitterende miniseries van elk drie concerten in Het Concertgebouw met de mooiste concerten van het seizoen, uiteraard door dirigenten en solisten van grote klasse. U kunt daar de mooiste serie uit kiezen, maar uw eigen keuze maken uit de 9 concerten mag natuurlijk ook. Uw korting kan oplopen tot 25% op de losse kaartprijs.

Bonusconcert

Bestelt u een serie? Dan kunt u voor slechts € 30 aanwezig zijn bij Mahler en Schönberg met Karin Strobos in Muziekgebouw aan 't IJ. U hoort het aangrijpende Adagietto van Mahler en Schönbergs laatromantische Verklärte Nacht. Mezzosopraan Karin Strobos, die onlangs schitterde in de opera Jenůfa, zingt Mahlers Lieder eines fahrende Gesellen. 

 
Marc AlbrechtSerie A - Beroemde klassiekers

U hoort de beroemdste klassiekers in Het Concertgebouw. De Zesde van Beethoven en de Shéhérazade van Rimski-Korsakov behoren tot de hoogtepunten van de romantiek. Daarnaast hoort u het Nederlands Kamerorkest o.l.v. Marc Albrecht in de Matthäus-Passion, zonder twijfel één van de meest geliefde composities aller tijden.
>> Naar de serie 

 

Rosanne PhilippensSerie B - In de hoofdrol

Laat u meevoeren door dé solisten van het moment. U hoort topvioliste Rosanne Philippens in het Derde vioolconcert van Saint-Saëns. De Amerikaanse cellist Sheku Kanneh-Mason, bekend van zijn optreden bij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, debuteert in Het Concertgebouw.
>> Naar de serie 

 

Lucas en Arthur JussenSerie C - Symfonische meesterwerken

Drie concerten met hoogtepunten uit de symfonische muziek, van de stampende ritmiek in Stravinsky's Le Sacre du Printemps tot aan de luchtige, geestige toon van Le carnaval des animaux van Saint-Saëns verteld door Midas Dekkers. De drie symfonische werken is een gevarieerd programma voor elke liefhebber van klassieke muziek.
>> Naar de serie 

 

Sheku Kanneh MasonSerie D - Keuzeserie

Wilt u een eigen concertserie samenstellen met concerten die u het meest aanspreken en op data waarop het u het beste uitkomt? Stel dan een keuzeserie samen uit de concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest.

>> Naar de serie 

Deel