Seizoensactie

Miniseries in Amsterdam, Alkmaar en Haarlem

Seizoensactie

Het Concertgebouw, Amsterdam

Een bijzonder aanbod van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest: drie schitterende miniseries van elk drie concerten in Het Concertgebouw met de mooiste geliefde klassiekers van het seizoen, uiteraard door dirigenten en solisten van grote klasse. U kunt daar de mooiste serie uit kiezen, maar uw eigen keuze maken uit de 9 concerten mag natuurlijk ook. Uw korting kan oplopen tot 25% op de losse kaartprijs.

Bonusconcert

Bestelt u een serie? Dan kunt u voor slechts € 25 aanwezig zijn bij het Kerstconcert in Het Koninklijk Concertgebouw. De koperblazers schitteren onder leiding van Jan Wierzba met meeslepende symfonische muziek. Trompettiste Lucienne Renaudin Vary haalt halsbrekende toeren uit in het beroemde Carnaval de Venise en met een paar heerlijke Weense walsen luiden we het oude jaar uit.

Benjamin BrittenSerie A - Filmklassiekers

Goede filmmuziek is vaak net zo memorabel als de film of tv-serie zelf. In deze miniserie hoort u de mooiste klassieke filmmuziek zoals Mozarts Sinfonia Concertante uit Amadeus, het Veertiende strijkkwartet uit A Late Quartet en Moldau van Smetana uit The Tree of Life.
>> Naar de serie 
 

Arabella SteinbacherSerie B - Symfonische meesterwerken

Drie avonden met de mooiste werken uit het symfonisch repertoire. U kunt genieten van de warme Tweede symfonie van Brahms, zijn beroemde Vioolconcert gespeeld door Arabella Steinbacher en Die Seejungfrau van Zemlinsky, naar het sprookje van Hans Christiaan Andersen.
>> Naar de serie 

Rob van de LaarSerie C - In de hoofdrol

Een toporkest vraagt om topmusici en talentvolle jonge sterren. De veelgeprezen Franse pianist Frank Braley speelt Gershwins jazzy-klassieke Pianoconcert. Bijzonder is het warmbloedige, romantische Hoornconcert nr. 1, gespeeld door de winnaar van de Nederlandse Muziekprijs 2017 Rob van de Laar.
>> Naar de serie 

Daniele RustioniSerie D - Mini-keuzeserie

Met de keuzeserie kunt u een eigen concertserie samenstellen met concerten die u het meest aanspreken en op data waarop het u het beste uitkomt.
>> Naar de serie

 


TAQA Theater De Vest, Alkmaar 

TAQA Theater De Vest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest speelt in TAQA Theater De Vest beroemde concerten voor viool, piano en zang, prachtige symfonieën en kleine muzikale schatten. Geniet van het Nederlands Philharmonisch Orkest met Tsjaikovski’s Souvenir de Florence en Beethovens Zesde symfonie o.l.v. chef-dirigent Marc Albrecht. Het Nederlands Kamerorkest o.l.v. Gordan Nikolić speelt daarnaast een prachtig kerstconcert met verschillende werken van Vivaldi. Profiteer nu en stel zelf uw concertserie samen. Uw korting kan oplopen tot € 7,50 per kaart. >> Naar de serie


Philharmonie Haarlem 

Philharmonie Haarlem

Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest speelt in de Philharmonie Haarlem beroemde concerten voor viool, piano en cello, prachtige symfonieën en kleine muzikale schatten. Geniet van Tsjaikovski’s Souvenir de Florence, het Feestconcert met de koperblazers in de hoofdrol, de laatste symfonie van Mozart door het Nederlands Kamerorkest o.l.v. Gordan Nikolić of het Bandoneónconcert van Piazzolla door Vincent van Amsterdam op accordeon. Profiteer nu en stel zelf uw concertserie samen met minimaal 2 concerten. Uw korting kan oplopen tot 20%. >> Naar de serie

Deel