Agenda
SOUK: Nawal el Zoghbi en het Nederlands Kamerorkest

Nederlands Kamerorkest

SOUK: Nawal el Zoghbi en het Nederlands Kamerorkest

Dit concert is afgelast

De autoriteiten hebben een verbod op evenementen afgekondigd. Om deze reden kan dit concert in Het Concertgebouw helaas geen doorgang vinden. Bezoekers die kaarten hebben voor het concert zullen zo snel mogelijk per mail geïnformeerd worden.

Meer informatie

De Libanese wereldster Nawal El Zoghbi is de hoofdartiest van de 2020-editie van SOUK. Voor dit concert gaat zeeen unieke samenwerking aan met de 50 musici van Het Nederlands Kamerorkest en dirigent Jochen Neuffer. Samen met haar eigen musici brengt ze de Arabische en westerse muziek samen.

SOUK

De avond begint in de foyers met overal lekker eten en bijzondere optredens. Ook na afloop van het concert gaat het feest verder in de foyers. En geheel volgens de SOUK-formule is er deze avond naast het optreden van Nawal El Zoghbi nog veel meer te beleven. Het Nationale Ballet presenteert de wereldpremière van een choreografie die speciaal voor deze avond wordt gemaakt. En het publiek wordt meegenomen naar de gouden eeuw van de Arabische muziek in een verhaal over de beroemde componist Mohamed Abdel Wahab.

Anderen bekeken ook deze concerten