Agenda
Feestconcert

Nederlands Philharmonisch Orkest

Feestconcert

za 19 dec 2020 19:15u Het Concertgebouw Koop kaarten
za 19 dec 2020 21:15u Het Concertgebouw Koop kaarten
ma 21 dec 2020 19:15u Het Concertgebouw Uitverkocht
ma 21 dec 2020 21:15u Het Concertgebouw Koop kaarten

Zoals ieder jaar luidt het Nederlands Philharmonisch Orkest de feestdagen in met een spetterend Feestconcert. Het programma is nog een verrassing … Maar ook deze keer wordt het concert weer een prachtige manier om het jaar af te sluiten.

Verrassing

Kent u die spanning, als vrienden of familie een verrassing voor u in petto hebben? U gaat iets moois beleven, maar u heeft geen idee wat en iedereen lacht u geheimzinnig toe. Zo ook de musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij nodigen u van harte uit om in het volste vertrouwen naar het concert te gaan en rustig af te wachten op de dingen die zullen komen. Maar wat dat is, dat blijft nog even een verrassing; dat merkt u vanzelf wel.

Veilig en vertrouwd op 1,5 meter

Bij dit concert worden de RIVM-voorschriften gevolgd. Er is meer dan voldoende ruimte om afstand tot elkaar te bewaren.

 

Mocht dit concert door het coronavirus onverhoopt niet door kunnen gaan of kunt u het concert niet bezoeken vanwege uw gezondheid, dan ontvangt u uw geld terug of een voucher voor later gebruik.

Meer info

Feestconcert

Het Feestconcert is een jaarlijks terugkerende traditie bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Over een ding kunt u dus wel zeker zijn: het wordt een waar feestconcert, met een prachtig feestelijk programma om 2020 uit te luiden. Reken er maar op dat het programma een aangename verrassing zal zijn. Toch een klein tipje van de sluier? Wat dacht u van walsen van Strauss?

Anderen bekeken ook deze concerten