Agenda
Feestconcert

Nederlands Philharmonisch Orkest

Feestconcert

Dit concert is afgelast

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid op dinsdag 8 december de maatregelen verlengd. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt het Feestconcert af te gelasten. Kaartkopers worden zo snel mogelijk per e-mail geïnformeerd.

Zoals ieder jaar luidt het Nederlands Philharmonisch Orkest de feestdagen in met een spetterend Feestconcert. Het programma is nog een verrassing … Maar ook deze keer wordt het concert weer een prachtige manier om het jaar af te sluiten.

Verrassing

Kent u die spanning, als vrienden of familie een verrassing voor u in petto hebben? U gaat iets moois beleven, maar u heeft geen idee wat en iedereen lacht u geheimzinnig toe. Zo ook de musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij nodigen u van harte uit om in het volste vertrouwen naar het concert te gaan en rustig af te wachten op de dingen die zullen komen. Maar wat dat is, dat blijft nog even een verrassing; dat merkt u vanzelf wel.

Feestconcert

Het Feestconcert is een jaarlijks terugkerende traditie bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Over een ding kunt u dus wel zeker zijn: het wordt een waar feestconcert, met een prachtig feestelijk programma om 2020 uit te luiden. Reken er maar op dat het programma een aangename verrassing zal zijn. Toch een klein tipje van de sluier? Wat dacht u van walsen van Strauss?

Anderen bekeken ook deze concerten