Agenda
Anderhalvemeterconcert: Bach & Zelenka

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Bach & Zelenka

Dit concert is afgelast

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn wij tot onze spijt genoodzaakt dit concert af te gelasten. Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.

Op deze zaterdagmiddag hoort u een gevarieerd programma dat volledig in het teken staat van Bach en Zelenka. Een ensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt verschillende werken van de twee tijdgenoten, waaronder Zelenka’s virtuoze Sonate nr. 5 en het Klavecimbelconcert in d van Bach. 

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Anderen bekeken ook deze concerten