Agenda
Koepelconcert: Brahms' Tweede strijksextet

Koepelconcert

Koepelconcert: Brahms' Tweede strijksextet

Een strijkersensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt Brahms' Tweede strijksextet, waarin de componist terugkijkt op zijn verloren liefde Agathe. Een werk waarin vrolijkheid en romantiek, maar ook melancholie doorklinkt. 

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon. Het is niet nodig om een toegangstest te doen, aangezien wij niet meer dan 250 mensen zullen ontvangen.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!