Concerten seizoen 2023 - 2024

Concerten seizoen 2023 - 2024

Vol trots presenteren we onze concerten voor seizoen 2023-2024! Een afwisselend seizoen met vertrouwde namen en nieuwe gezichten.

Seizoen 2023 - 2024

Geniet van prachtige klassieke muziek in Het Concertgebouw, uitgevoerd door topsolisten en dirigenten van wereldklasse! In het nieuwe seizoen deelt het Nederlands Kamerorkest het podium onder meer met cellist Harriet Krijgh, sopraan Jeanine De Bique en Lucas en Arthur Jussen. Chef-dirigent Lorenzo Viotti dirigeert vijf programma’s bij het Nederlands Philharmonisch Orkest, waaronder Verdi’s Quattro pezzi sacri, de Negende van Mahler en Brahms Dubbelconcert met Lisa Batiashvili en Maximilian Hornung. Ook keren de voormalig chef-dirigenten Marc Albrecht en Hartmut Haenchen terug bij het orkest. Bekijk alle concerten onderaan deze pagina.

Start serieverkoop

Met een serie ontvangt u een korting die kan oplopen tot 30% en heeft u de mogelijkheid om de mooiste stoelen in de zaal te kiezen. De verkoop begint dinsdag 28 maart om 10 uur. Vrienden en donateurs van het orkest mogen met voorrang een serie bestellen. De voorverkoop begint dinsdag 21 maart om 10 uur.

Bestelinformatie Vrienden

Via orkest.nl/series wordt u doorverwezen naar de website van Het Concertgebouw waar u in kunt loggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Uiteraard is het ook mogelijk om uw series telefonisch via de Concertgebouwlijn (020 671 83 45, dagelijks van 10.00 tot 17.00 u) te bestellen.

Losse-kaartverkoop

Losse kaarten voor onze concerten in Het Concertgebouw zijn vanaf donderdag 1 juni om 10 uur te bestellen.