Contact

Routebeschrijving NedPhO-Koepel

De publieksingang van de NedPhO-Koepel is gelegen aan de Batjanstraat 3 in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

 

Routebschrijving_NedPhO-Koepel

Openbaar vervoer

Station Muiderpoort ligt op 10 minuten loopafstand van de NedPhO-Koepel.

 

Loop vanaf het station in oostelijke richting de Insulindeweg op. Neem de tweede straat rechts (Sumatrastaat) en neem vervolgens de eerste straat links naar het Ambonplein. Sla rechtsaf om op het Ambonplein te blijven. Vervolgens neemt u de eerste straat links en bent op de Batjanstraat. De publieksingang van de NedPhO-Koepel bevindt zich aan uw linkerzijde.

 

Halte Molukkenstraat (tram 3 en 14, bus 22, 37, 40 en 289) ligt op 5 minuten lopen.

 

Vanaf de halte gaat u rechts de Molukkenstraat in. U neemt de eerste straat rechts (Tidorestraat) en gaat aan het einde hiervan links de Halmaheirastraat in. Dan neemt u de eerste straat rechts en bent u op de Batjanstraat. De publieksingang van de NedPhO-Koepel bevindt zich aan uw rechterzijde.

Auto

De NedPhO-Koepel is goed bereikbaar met de auto. Voor de beste routebeschrijving vanuit uw woonplaats kunt u het beste de ANWB Routeplanner of Google Maps gebruiken.

Parkeren

In de directe omgeving van de NedhO-Koepel kunt u betaald parkeren.

 

Tip: op minder dan 10 minuten loopafstand van de NedPhO-Koepel is een Praxis met parkeerterrein. De eerste 30 minuten zijn gratis, daarna betaald u € 2.00 per half uur. Een dagkaart kost € 20.00.