Jong
Feest! in de klas

Feest! in de klas

Wanneer vier je een feestje? Dat is niet alléén met je verjaardag toch? Maar ook als er twee mensen met elkaar trouwen of wanneer je de voetbal cup hebt gewonnen. Ieder feestje heeft haar eigen sfeer en emoties. Muziek hoort daarbij. Muziek versterkt, onderstreept en is bij uitstek de uitingsvorm van emoties.

 

Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest en Het Concertgebouw bieden jullie een video aan van het prachtige concert Feest! gespeeld door 5 musici uit de beide orkesten.

 

Een video met voorbereidend lesmateriaal die geheel kosteloos gebruikt kan worden in de onderbouwklassen om kinderen op een zeer laagdrempelige en aansprekende manier te laten kennismaken met klassieke muziek, musici, en instrumenten.

 

Bekijk de video hieronder en download de aanbiedingsbrief voor meer informatie over de video, de voorbereidende lessen en het doe en bewaar boekje.

Wij horen graag terug wat u van de video vond! Dat kan het beste via een mailtje aan Iris Oltheten: irisoltheten@nedpho.nl