Nieuws
Concerten tot 1 september afgelast

Concerten tot 1 september afgelast

In verband met de uitbraak van het coronavirus hebben de autoriteiten een verbod op evenementen afgekondigd. Om deze reden kunnen concerten en opera’s tot 1 september geen doorgang vinden. 

 

'Bewaar je ticket, geniet later' 

Wij bieden bezoekers uiteraard compensatie voor gekochte concertkaarten. Wij volgen daarbij het landelijke initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’ dat op donderdag 9 april is gepresenteerd door theaters en concertzalen.

 

Kaarthouders ontvangen een voucher ter hoogte van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief servicekosten. Dit tegoed kan in de toekomst gebruikt worden voor de aankoop van kaarten voor een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Ook kunnen kaartkopers ervoor kiezen om het aankoopbedrag van het ticket te doneren. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Wij hebben er uiteraard begrip voor als kaarthouders niet van deze regeling gebruik willen of kunnen maken; zij kunnen dan alsnog hun geld terugvragen.

 

Met ingang van 6 mei is het mogelijk dit te regelen voor onze afgelaste concerten in Het Concertgebouw. Klik hier voor meer informatie.

 

 

De NedPhO-Koepel gaat weer open!

Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen is het vanaf 1 juni wel mogelijk om kleinschalige concerten te geven in de NedPhO-Koepel met maximaal 30 personen in één ruimte. De ambitie is om vanaf 1 juli de capaciteit van de concerten op te schalen. Vanaf dan is het toegestaan om concerten te organiseren met een maximum van 100 personen. Klik hier voor meer informatie.

Deze pagina is geüpdatet op donderdag 14 mei 9:30.

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten