Over
Kaartverkoop

Kaartverkoop

Losse kaartverkoop

Kaarten voor de concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest zijn online te koop. Kies een concert uit onze agenda en kies een datum. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de online kassa van de betreffende concertzaal. Daar kunt u uw kaarten snel en gemakkelijk afrekenen.

 

Kaarten zijn ook telefonisch of via de kassa van de betreffende concertzaal te bestellen.

 

Rond 1 juni start de losse kaartverkoop van het volgende seizoen. Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Vrienden krijgen voorrang en mogen een week eerder bestellen.

 

Wij werken met variabele prijzen. Op basis van beschikbaarheid kunnen wij onze kaartprijzen aanpassen.

 

Kortingen

Series
Met een concertserie bent u voordeliger uit en kunt u als eerste de beste plaatsen kiezen. Kies een van de concertseries of stel een eigen serie samen met uw favoriete concerten. Vrienden krijgen voorrang en mogen een week eerder bestellen.

 

Jongeren tot 30
Jongeren tot 30 jaar kunnen voor €18 onze concerten bezoeken in Het Concertgebouw.

 

Korting met Entrée
Entrée-leden krijgen tot 75% korting op onze concerten in Het Concertgebouw.

Uitverkocht?

Voor uitverkochte concerten komen vaak extra kaarten beschikbaar op een later moment. Wilt u een concert bezoeken dat is uitverkocht? Bekijk dan regelmatig de pagina van het betreffende concert om te zien of er weer kaarten beschikbaar zijn. Daarnaast worden bij Het Concertgebouw aan de kassa op de dag van het concert vanaf 5 kwartier voor aanvang volgnummers uitgegeven voor niet afgehaalde reserveringen.