Over
Klassieke muziek voor iedereen

Klassieke muziek voor iedereen

Door onze liefde voor muziek brengen wij mensen samen. Wij verwelkomen iedereen bij onze concerten, opera’s en educatieve programma’s en bieden verwondering, troost en inspiratie.

 

Klassieke muziek is een wonder. Al eeuwenlang brengt zij als universele taal schoonheid, vreugde en ontroering. De componist creëert, de musicus interpreteert en het publiek beleeft. Muziek laat je voelen en reflecteren, zonder emoties op te leggen. Onze muziek is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur, achtergrond of ervaring.

 

Muziek heeft verbindende kracht en brengt mensen samen. Wekelijks komen duizenden mensen in concertzalen bij elkaar om muziek samen te beleven. Die ervaring is bij iedere uitvoering uniek. Dit is cultureel erfgoed dat wij levend houden en ontwikkelen.

 

Wij raken ons publiek recht in hart en ziel. Iedereen zou de kans moeten krijgen dit te kunnen beleven, vandaag en in de toekomst. Daarom brengen wij uitvoeringen van topkwaliteit op de grote podia, maar ook in buurthuizen, scholen en ziekenhuizen.

 

We bieden onvergetelijke ervaringen, zowel voor klassieke fijnproevers als voor nieuwe luisteraars.

Draag bij aan onze missie

Wilt u bijdragen aan onze missie? Dat kan via een eenmalige gift of een periodieke schenking. Kijk op orkest.nl/steun voor alle mogelijkheden.