Over
Klassieke muziek voor iedereen

Klassieke muziek voor iedereen

Wij vinden dat iedereen van klassieke muziek moet kunnen genieten. Daarom brengen we mensen samen in de beste concertzalen én op ongebruikelijke locaties. We streven naar de mooiste muziekervaring voor zowel klassieke fijnproevers als nieuwe luisteraars.

 

We verzorgen opera- en concertproducties op het hoogste artistieke niveau. Met programma’s voor educatie, outreach en talentontwikkeling investeren we in de toekomst van klassieke muziek. De ondersteunende staf werkt efficiënt en slagvaardig en zorgt ervoor dat het orkest in al zijn taken kan excelleren.

Kwaliteit

We staan voor muzikale topkwaliteit in opera’s en concerten. De hoogste kwaliteit is ook uitgangspunt bij alle andere activiteiten en wordt gedragen door alle medewerkers.

Gastvrijheid

We verwelkomen vertrouwd en nieuw publiek met uitnodigende concertprogramma’s en in programma’s voor educatie en outreach. Plaats, presentatie en prijs worden afgestemd op mogelijkheden en verwachtingen van zowel publiek als partners.

Samenspel

Het streven naar perfect samenspel is vanzelfsprekend voor orkestmusici maar geldt ook voor het werk van de staf en voor de samenwerking met externe partners.