Steun ons
Inspireer een generatie. Laat na aan cultuur.

Inspireer een generatie. Laat na aan cultuur.

Bij ons maken elk jaar duizenden kinderen van heel dichtbij kennis met klassieke muziek en het symfonieorkest. Die allereerste ervaring met klassieke muziek blijft ze een leven lang bij. Neemt u cultuur op in uw nalatenschap, dan geeft u een nieuwe generatie de kans om met klassieke muziek in aanraking te komen.

Draag bij aan een muzikale toekomst

Klassieke muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Onze muziek klinkt op de grote podia, maar ook op locaties die laagdrempeliger zijn voor jonger publiek, en houden de kaartprijzen relatief laag. We zijn een begerenswaardige plek voor professionele musici, maar ook voor jong talent. We leiden musici en dirigenten op met speciale talentontwikkelingsprogramma’s als de Orkestacademie en het Assistent-dirigentschap, en verwelkomen jaarlijks duizenden kinderen bij onze orkesten. Laat u na aan onze orkesten, dan draagt u bij aan een muzikale toekomst.

Hoe steunen?

Misschien past onze missie bij uw persoonlijke wensen voor de toekomst en overweegt u om onze orkesten op te nemen in uw testament. Een legaat of erfstelling, in welke omvang dan ook, is altijd meer dan welkom en door onze ANBI-status vrij van erfbelasting. Schenkt u aan onze orkesten, dan betrekken wij u graag dichter bij ons. We geven u inzicht in onze organisatie en houden u op de hoogte van onze activiteiten. Wij bespreken graag met u welke vorm van schenken het beste bij u past, op welke manier wij uw nalatenschap eervol kunnen vormgeven en waaraan u uw gift graag besteed ziet. Zo bent u er zeker van dat uw gift volledig toekomt aan wat ú belangrijk vindt.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via relaties@nedpho.nl

 

Wilt u liever eenmalig een donatie doen? Dat kan op rekeningnummer NL82 RABO 0168 7506 43 ten name van NedPhO, onder vermelding van 'eenmalige donatie'.