Home
Maak Welkom bij het Orkest mogelijk!

Maak Welkom bij het Orkest mogelijk!

Klassieke muziek is overal! Op de radio, in films en in computerspellen. Maar veel kinderen weten helemaal niet waar deze muziek vandaan komt. In Welkom bij het Orkest nodigen we duizenden kinderen uit om bij ons orkest op bezoek te komen.

Wat de kinderen leren

Klassieke muziek wordt gemaakt door echte mensen, op echte instrumenten en in een echt orkest. En als je ernaar luistert, ervaar je allerlei emoties. Waar vind je klassieke muziek? Welke instrumenten zijn er allemaal? Ook leren de kinderen met zang, bodypercussie en dirigeren mee te doen met het orkest.

Maak het mogelijk!

Welkom bij het Orkest is een groot project waarvoor heel wat nodig is: een heel orkest, een dirigent en een presentator. Er zijn voorbereidende lessen met vlogs, een livestream en musici in de klas. Voor die lessen is nog €25.000 nodig. Hiermee kunnen we de kinderen klaarstomen voor het grote concert. Help je mee?

Doneer nu!

Help mee Welkom bij het Orkest te verwezenlijken door te doneren op onze crowdfundpagina. Er staan leuke tegenprestaties tegenover, zoals een bezoek aan Welkom bij het Orkest of aan een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Met elkaar kunnen we dit mogelijk maken!

Meer informatie over doneren: neem contact op met Mimy Jadoenathmisier: 020-521 75 02 | mj@nedpho.nl.