Zakelijk
Wij zijn op zoek naar nieuwe sponsoren

Wij zijn op zoek naar nieuwe sponsoren

Orkesten van topniveau

Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest creëren samen met partners onvergetelijke ervaringen en bijzondere projecten. Wij spelen op bijzondere podia en organiseren toegankelijke optredens zodat iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur, achtergrond of ervaring kan genieten van klassieke muziek. Met educatie en talentontwikkeling investeren wij in de toekomstige generaties musici en liefhebbers van klassieke muziek.

Kansen voor sponsoren

Sponsoring van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest biedt talloze mogelijkheden en kansen.  U kunt zich bijvoorbeeld verbinden  onze educatieve programma’s, de orkest academie, bijzondere projecten, een specifiek concert of een serie. Samen ondersteunen we de duurzame ontwikkeling van onze orkesten en bereiken we een divers publiek. Met uw bijdrage werkt u samen met ons aan een creatieve en onderscheidende positionering. Raak uw klanten, stakeholders en medewerkers door een bijdrage aan klassieke muziek!

Neem contact op

Geïnteresseerd in sponsoring of samenwerking met het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest? Neem dan contact op met Annelie Bulsing, Hoofd marketing, verkoop en development, via anneliebulsing@nedpho.nl of 06 15 31 33 60.