Zakelijk
Partnerships

Partnerships

Voor zichtbaar samenspel

Bent u op zoek naar resultaatgerichte samenwerking met een culturele partner? Gaat uw hart sneller kloppen van klassieke muziek? Wij staan open voor bedrijven en ondernemers die willen bijdragen aan onze missie.
 

 

Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest staan bekend om de toegankelijke concerten en bereiken wekelijks vele muziekliefhebbers. Met onze partners bundelen we krachten om gedeelde ambities te verwezenlijken en liefde voor klassieke muziek uit te dragen. Samen met ondernemers, bedrijven en fondsen geven we het wonder van klassieke muziek door aan toekomstige generaties.  

 

U kunt voor concrete betrokkenheid bij onze orkesten denken aan het mede mogelijk maken van concerten op unieke locaties, het ondersteunen van talenten en educatie activiteiten. De samenwerking is gericht op inhoudelijke en financiële toegevoegde waarde met zichtbaar resultaat.
 

Is een partnership met het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest iets voor u? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van samenwerken.


Carole de Vos
Corporate Partnerships
06 27 11 85 53
caroledevos@nedpho.nl