Zakelijk
Met dank aan

Met dank aan

Het Nederlands Philharmonisch orkest en Nederlands Kamerorkest worden ondersteund door particulieren, bedrijven en fondsen. Wij zijn u allen zeer dankbaar!

Huidige samenwerkingen

Het afgelopen jaar hebben wij dankzij de bijdragen van particulieren, bedrijven en fondsen vele muziekliefhebbers en toekomstige generaties bereikt met bijzondere concerten, educatie en optredens.

Hoofdsponsor:

 

 

Sponsors:

 

                     

           

Fondsen:

 

   

         

Subsidiƫnten:

 

Samenwerkingspartners:

 

                 

          

 

             

 

    

 

Wij werken samen met partners en sponsoren met een hart voor klassieke muziek die willen bijdragen aan onze missie. Het is ons doel dat iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur, achtergrond of ervaring kan genieten van klassieke muziek, vandaag en in de toekomst. Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest spelen op het hoogste niveau en staan bekend om de toegankelijke concerten.

 

Wij willen onvergetelijke ervaringen creëren bij een zo breed mogelijk publiek. Daarom spelen we als vast orkest van De Nationale Opera, op de grootste podia, en ook in buurthuizen, op scholen en in ziekenhuizen. Met educatie en talentontwikkeling investeren wij in de toekomstige generaties liefhebbers van klassieke muziek. De orkesten repeteren in de NedPhO-Koepel in Amsterdam Oost, waar we ook bijzondere ontvangsten en concerten organiseren voor bedrijven, maatschappelijke en Amsterdamse partners én de buurt. We staan open voor grote en kleine samenwerkingen. Samen staan we sterker.