Agenda
Koepelconcert: Mozarts Gran Partita

Koepelconcert

Koepelconcert: Mozarts Gran Partita

vr 25 jun 2021 14:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten
za 26 jun 2021 14:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten

Een ensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt Mozarts Serenade in Bes. Met deze zevendelige serenade – beter bekend als de Gran Partita – schreef de componisten een van de meest geliefde werken voor blazers aller tijden.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!