Agenda
Anderhalvemeterconcert: Amsterdams Andalusisch Orkest (try-out)

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Amsterdams Andalusisch Orkest (try-out)

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk hier onze agenda.

Het Amsterdams Andalusisch Orkest deelt het prachtige muzikale erfgoed uit Andalusië. In de NedPhO-Koepel spelen leden van het orkest, samen met ud-speler Nazir Borish en cellisten Jan Bastiaan Neven en Yassir Bousselam traditionele Arabische stukken. Ook hoort u eigen composities van Bousselam en muzikaal leider Abderrahim Semlali.

 

Dit programma is een productie van de Cello Biënnale Amsterdam in samenwerking met het Amsterdams Andalusisch Orkest en het Ud-Festival.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van:  

Anderen bekeken ook deze concerten