Agenda
Feestconcert met het Nederlands Philharmonisch Orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Feestconcert met het Nederlands Philharmonisch Orkest

za 18 dec 2021 20:15u Het Concertgebouw Koop kaarten
zo 19 dec 2021 14:00u Het Concertgebouw Koop kaarten
zo 19 dec 2021 16:00u Het Concertgebouw Koop kaarten
wo 22 dec 2021 20:00u Philharmonie Haarlem Verkoop start op 01/07/2021

Zoals ieder jaar luidt het Nederlands Philharmonisch Orkest de feestdagen in met een stijlvol Feestconcert. Het programma is nog een verrassing … Maar ook deze keer wordt het concert weer een prachtige manier om het jaar af te sluiten. 

Feestconcert

Het Feestconcert is een jaarlijks terugkerende traditie bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Over een ding kunt u dus wel zeker zijn: het wordt een waar feestconcert, met een prachtig feestelijk programma om 2021 uit te luiden. Reken er maar op dat het programma een aangename verrassing zal zijn. Toch een klein tipje van de sluier? Wat dacht u van de warmbloedige klanken van de Argentijn Alberto Ginastera? Of de meeslepende Broadwaymuziek van Leonard Bernstein? 

Dirigent Gemma New

De in Nieuw-Zeeland geboren dirigent Gemma New maakt haar debuut bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Volgens de Amerikaanse pers is ze ‘een van de grootste rijzende sterren in het dirigenten sterrenstelsel’. New is muzikaal directeur bij het Hamilton Philharmonic Orchestra en vaste gastdirigent van het Dallas Symphony Orchestra. In maart 2021 ontving ze de Sir Georg Solti Conducting Award, een prijs voor jong dirigeertalent.

Anderen bekeken ook deze concerten