Nieuws
Feest! online in première

Feest! online in première

Kindervoorstelling vanaf zondag 22 november te zien op Facebook en YouTube

Op zondag 22 november om 11 uur ‘s ochtends gaat Feest! online in première! Deze vrolijke familievoorstelling, speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar, werd eerder uitgevoerd in Het Concertgebouw, de NedPhO-Koepel en op verschillende scholen in Nederland. Feest! is onlangs zonder publiek opgenomen in de NedPhO-Koepel, de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in Amsterdam, en wordt uitgezonden op Facebook en YouTube.

Feest!
Feest! is een voorstelling voor kinderen van 2 jaar en ouder en duurt 35 minuten. Verkleed als verhuizers nemen vijf musici uit het orkest de kinderen mee naar allerlei verschillende feestjes: een verjaardag, een bruiloft, een babyshower. Bij elk feestje hoort natuurlijk andere muziek. Het liedje Twee violen en een trommel en een fluit is de rode draad in de voorstelling; verder hoor je prachtige muziek van Händel, Grieg en Bartók.

Feest! werd ontwikkeld door het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in samenwerking met Het Concertgebouw. Componist Leonard Evers is verantwoordelijk voor de muzikale arrangementen en regisseur Bart Oomen maakte van Feest! een vloeiende, spannende en ontroerende voorstelling. Na afloop van de première is Feest! nog terug te kijken op Facebook en YouTube.


Musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kameorkest
Melissa Ussery, viool
Quirine Viersen, cello
Toon Durville, hobo
Rick Huls, klarinet
Fokke van Heel, hoorn

Aan deze online première kunt u bijdragen door een donatie te doen. Wij danken al onze donateurs voor hun steun en betrokkenheid! Ga naar orkest.nl/steun

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten