Steun ons

Donateurs

Met uw donatie zorgt u ervoor dat niet alleen u, maar ook toekomstige generaties kunnen genieten van klassieke muziek. Draag bij aan het succes en het niveau van het orkest en maak klassieke muziek toegankelijk voor jong en oud. Sluit u aan bij onze enthousiaste ambassadeurs en muziekliefhebbers in een van de geefkringen

Bekijk hieronder hoe u kunt bijdragen en welke privileges u als donateur ontvangt.

 

Kom bij de Strijkerskring vanaf € 125 per jaar


Wij nodigen u uit voor een intiem Vriendenconcert waarbij u de kans krijgt de musici persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast krijgt u een exclusieve ontvangst bij ons ‘thuis’ in de NedPhO-Koepel. Met een muzikale rondleiding, mooie muziek en inspirerende gesprekken met andere muziekliefhebbers. En natuurlijk heeft u als eerste de mogelijkheid uw favoriete serie te bestellen en de beste plekken in de zaal te kiezen.

 

Neem deel aan de Harmoniekring vanaf € 500 per jaar


U krijgt vrijkaarten voor twee besloten Vriendenconcerten: sfeervol en dicht bij de musici. Ook nodigen we u persoonlijk uit voor exclusieve activiteiten rond het orkest: een kijkje achter de schermen of muziek in huiselijk sfeer, zoals een masterclass of een speciaal repetitiebezoek. Daarnaast heeft u uiteraard voorrang bij het bestellen van uw favoriete serie en de beste plaatsen in de zaal.

 

Treed toe tot de Slagwerkkring vanaf € 1000 per jaar


Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn en denken graag mee over hoe u meer bij het orkest betrokken kunt worden. Misschien wilt u meekijken bij een educatieproject of dichterbij de musici komen. U reserveert vanzelfsprekend als eerste uw favoriete serie en de beste plaatsen in de zaal en ook bent u het hele jaar onze gast bij muzikale bijeenkomsten en bijzondere ontmoetingen. Laat u verrassen!

Uw donatie maakt het verschil

Dankzij uw donatie en ambassadeurschap kunnen wij:

  • Wereldpremières en geliefde klassiekers programmeren
  • Assistent-dirigenten en muzikale talenten voor de toekomst opleiden
  • Onze instrumenten in topconditie houden en nieuwe instrumenten aanschaffen
  • Kinderen laten kennismaken met klassieke muziek tijdens (school)voorstellingen

Uw gift is aftrekbaar

Het NedPhO | NKO heeft de culturele ANBI-status. Dit betekent dat u een gift fiscaal in aftrek kunt brengen, mét een verhogingsfactor, zodat het bedrag dat u in aftrek brengt hoger is dan uw daadwerkelijke gift. Dit is zelfs extra voordelig als u besluit ons voor een periode van minimaal vijf jaar te steunen. Hiervoor maakt u dan gebruik van een periodieke overeenkomst.

Neem voor meer informatie contact op met Mimy Jadoenathmisier: 020 521 75 02 | mimyjadoenathmisier@nedpho.nl