Agenda
Anderhalvemeterconcert: Koper en koor

Koepelconcert

Anderhalvemeterconcert: Koper en koor

vr 11 dec 2020 19:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten
vr 11 dec 2020 21:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten
zo 20 dec 2020 14:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten
zo 20 dec 2020 16:00u NedPhO-Koepel Koop kaarten

Koperblazers uit het Nederlands Philharmonisch Orkest spelen, samen met het Duodektet koor en vocaal ensemble Tout Venant o.l.v. Christiaan Winter, de mooiste muziek voor koperblazers en koor. Op het programma staat muziek van Händel, Palestrina en Mendelssohn.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om de NedPhO-Koepel gereed te maken voor kleinschalige concerten. Zo hebben we plek voor een beperkt aantal bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Kaarten voor deze concerten zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 kaarten per persoon.

 

Meer informatie over de coronamaatregelen in de NedPhO-Koepel vindt u hier. Lees deze voor uw bezoek door.

Toegangsprijs

Kaarten voor het concert zijn € 15. Hiermee kunnen wij de kosten van dit concert niet volledig dekken, daarom krijgt u ook de mogelijkheid een extra donatie te doen van € 10, € 20 of € 30. Deze donatie komt volledig ten goede aan de toekomstbestendigheid van onze orkesten. Hiermee kunnen we de grote economische klap die ons treft door de coronacrisis, deels opvangen. Juist nu kunnen we deze steun goed gebruiken!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van:  

Anderen bekeken ook deze concerten