Steun ons
Wat laat u na?

Wat laat u na?

Wij zetten ons in om klassieke muziek een plek in de toekomst te geven. Het plezier van het bezoeken van een concert, de magie van een live orkest en de onvergetelijke beleving van de allereerste keer in de concertzaal gunnen wij niet alleen u, maar ook de toekomstige generaties. Dat is waarom wij niet alleen inzetten op kwaliteit, maar ook op toegankelijkheid voor jong en oud. Dat ons orkest al jaren een breed publiek weet te betoveren, toont de relevantie en levendigheid van klassieke muziek en maakt deze toekomstbestendig.

 

Heeft u al eens nagedacht over wat u zelf graag zou willen nalaten? Misschien past onze missie bij uw persoonlijke wensen voor de toekomst en overweegt u om ons orkest op te nemen in uw testament. Een legaat of erfstelling, in welke omvang dan ook, is altijd meer dan welkom en door onze ANBI-status vrij van erfbelasting. Wij bespreken graag met u welke vorm van schenken het beste bij u past, op welke manier wij uw nalatenschap eervol kunnen vormgeven en hoe wij uw wensen voor de toekomst kunnen waarmaken.

Wilt u liever eenmalig een donatie doen? Dat kan op rekeningnummer NL82 RABO 0168 7506 43 ten name van NedPhO, onder vermelding van 'eenmalige donatie' of neem contact op met Mimy Jadoenathmisier, mimyjadoenathmisier@nedpho.nl  of 020 521 75 00.