Seizoen 2020-2021 bekend!

wo 19 feb - wo 25 mrt 2020

Meer info

Nederlands Kamerorkest

Beethovens Symfonie nr. 7

vr 14 feb - vr 28 feb 2020

Bekijk dit concert

Nederlands Philharmonisch Orkest

Marc Albrecht dirigeert de Turangalîla

za 21 mrt - ma 23 mrt 2020

Bekijk dit concert

Nederlands Philharmonisch Orkest

Grieg en Sibelius

za 28 mrt - zo 29 mrt 2020

Bekijk dit concert

Nederlands Kamerorkest

Mozarts Klarinetconcert

vr 3 apr - vr 6 mrt 2020

Bekijk dit concert

Klassieke muziek voor iedereen

Wij vinden dat iedereen van klassieke muziek moet kunnen genieten. Daarom brengen we mensen samen in de beste concertzalen én op ongebruikelijke locaties. We streven naar de mooiste muziekervaring voor zowel klassieke fijnproevers als nieuwe luisteraars.

Lees meer

Aanbevolen concerten

Bekijk agenda

Bestel een serie

Bekijk alle series

Vanaf 26 februari kunt u een serie bestellen voor seizoen 2020-2021, vrienden bestellen vanaf 19 februari. Kies uit verschillende speciale selecties, of stel uw eigen serie samen.

Onderwijs

Met onze programma’s voor scholen laten we kinderen kennis met het orkest, de instrumenten en hun bespelers. Zo beleven ze van heel dichtbij wat de bijzondere kracht van klassieke muziek is.

Meer info

Talentontwikkeling

Onze orkestleden helpen muzikale talenten van alle leeftijden en niveaus vooruit. Ze coachen jongeren in hun muzikale ontwikkeling, van schoolkinderen tot conservatoriumstudenten.

Meer info

Maatschappelijke projecten

Ook buiten de traditionele concertpodia duiken wij op met optredens. En ‘thuis’ in onze NedPhO-Koepel is iedereen welkom. Hierdoor kan een iedereen kennismaken met hoogwaardige klassieke muziek.

Meer info

Rondom de concerten

Om de beleving rondom een concert nog rijker te maken, organiseren we interviews met dirigenten en solisten, ontmoetingen met de musici en inspirerende inleidingen.

Meer info

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten