Seizoen 2019-2020

Start losse kaartverkoop

za 1 jun 2019

Meer info

Nederlands Philharmonisch Orkest

Star Wars in Het Concertgebouw

vr 21 jun - zo 23 jun 2019

Meer info

Nederlands Philharmonisch Orkest

Seizoensopening: Marc Albrecht dirigeert Moessorgski

za 14 sep - ma 16 sep 2019

Meer info

Nederlands Philharmonisch Orkest

Nicolas Altstaedt speelt Waltons Celloconcert

vr 4 okt - ma 7 okt 2019

Meer info

Klassieke muziek voor iedereen

Wij vinden dat iedereen van klassieke muziek moet kunnen genieten. Daarom brengen we mensen samen in de beste concertzalen én op ongebruikelijke locaties. We streven naar de mooiste muziekervaring voor zowel klassieke fijnproevers als nieuwe luisteraars.

Lees meer

Aanbevolen concerten

Bekijk agenda

Het voordeel van een serie

Bekijk alle series

Onze vaste bezoekers weten het al, maar met een serie bent u voordeliger uit. Kies uit verschillende speciale selecties, of stel uw eigen serie samen.

Onderwijs

Met onze programma’s voor scholen laten we kinderen kennis met het orkest, de instrumenten en hun bespelers. Zo beleven ze van heel dichtbij wat de bijzondere kracht van klassieke muziek is.

Meer info

Talentontwikkeling

Onze orkestleden helpen muzikale talenten van alle leeftijden en niveaus vooruit. Ze coachen jongeren in hun muzikale ontwikkeling, van schoolkinderen tot conservatoriumstudenten.

Meer info

Maatschappelijke projecten

Ook buiten de traditionele concertpodia duiken wij op met optredens. En ‘thuis’ in onze NedPhO-Koepel is iedereen welkom. Hierdoor kan een iedereen kennismaken met hoogwaardige klassieke muziek.

Meer info

Rondom de concerten

Om de beleving rondom een concert nog rijker te maken, organiseren we interviews met dirigenten en solisten, ontmoetingen met de musici en inspirerende inleidingen.

Meer info

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten